Det finns många fördelar med att anlita ett städföretag för professionell kontorsstädning i Stockholm. Oavsett vad just ert företag eller organisation behöver kommer ni att finna det bland Stockholms städfirmor.

Fördelarna med kontorsstädning

Fördelarna med att anlita en firma för kontorsstädning i Stockholm är många. Om man har ett stort kontor är det i princip en nödvändighet att anlita någon. Att fördela städningen på de som arbetar kan bli mycket ineffektivt i längden och risken finns att den blir illa skött. Detta kan komma att påverka arbetsmiljön och blir ohållbart i längden. Däremot varierar det mycket exakt vilken typ av städning man behöver, och hur ofta.

Vad behöver ni?

Beroende på vilka behov ni har kan ni beställa olika städlösningar. Antingen kan ni välja en standardlösning, eller komma fram till en personlig lösning som passar era specifika önskemål.

Ni väljer vad ni inkluderar i kontorsstädningen, men så här kan en standardlösning se ut:

  • Städning av kontorsrum:

I städningen av era kontorsrum kan det till exempel ingå tömning av papperskorgar, dammtorkning av möbler, dammsugning och våttorkning av golv.

  • Städning av konferensrum:

I städningen av konferensrum kan det till exempel ingå tömning av papperskorgar, dammtorkning av möbler, dammsugning och våttorkning av golv.

  • Städning av arkiv och förråd:
  • I städningen av arkiv och förråd kan det till exempel ingå dammtorkning av hyllor och skåp, dammsugning och våttorkning av golv.
  • Städning av kök, matsal och fikarum:
  • I städningen av kök, matsal och fikarum kan det till exempel ingå avtorkning av diskbänk, skåpluckor och andra köksytor samt matbord, tömning av diskmaskin, tömning av papperskorgar, dammtorkning av möbler, dammsugning och våttorkning av golv.
  • Städning av toaletter

I städningen av toaletter kan det till exempel ingå tömning av papperskorgar, rengöring av handfat, spegel, toalett med mera, våttorking av golv samt påfyllning av förbrukningsvaror såsom toalettpapper, pappershanddukar och tvål.

  • Städning av korridorer och entré
  • I städningen av korridorer och entré kan det till exempel ingå dammsugning och våttorkning av golv.

Förutom detta väljer ni hur ofta ni vill ha ert kontor städat: varje dag, en gång i veckan, en gång i månaden, eller bara en storstädning någon gång om året.

Hör gärna av dig till en firma som erbjuder kontorsstädning i Stockholm för att få mer detaljer kring vad som ingår i städningen och hur högt priset är.